Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin va deveni mai puternic după ce acțiunile vor scădea cu 10%-20%, spune analistul Mike McGlone, de la Bloomberg Intelligence

impact.ro
bitcoin criptomoneda

Bitcoin ( BTC ) nu va mai fi în curând un activ de risc, iar investitorii ar trebui să se pregătească pentru o nouă corecție a prețului, spune unul dintre cei mai cunoscuți analiști ai Bloomberg, conform cointelegraph.com

Într-o apariție pe podcastul Wolf Of All Streets pe 18 ianuarie, Mike McGlone, strateg senior în materie de mărfuri la Bloomberg Intelligence, a tras un semnal de alarmă asupra narațiunii „numai sus” a piețelor globale.

McGlone: ​​Bitcoin pariul cripto „cel mai puțin riscant”.

Pe măsură ce bitcoin se luptă în 2022, cei care speră într-o revenire dramatică la formă vor fi dezamăgiți de previziunile pe termen mediu ale lui McGlone.

Rezerva Federală a Statelor Unite, a spus el, aproape că va garanta încetarea câștigurilor nelimitate pentru acțiuni – și cripto, corelat în mod natural, va avea de suferit și el.

„Tema numărul unu pe care o folosesc de luni de zile este „Nu te lupta cu Fed”, a început el.

„Dacă sunteți active cu risc lung, vă luptați cu Fed, iar cripto-urile sunt cele mai riscante active. Lucrul cheie, amintiți-vă, este că Bitcoin este cel mai puțin riscant dintre cripto-uri.”

Pe măsură ce Fed încearcă să controleze inflația și să reducă dramatic achizițiile de active, perspectivele sunt, prin urmare, mult mai puțin atractive pentru activele de risc pe termen scurt. Pentru McGlone, totuși, există un motiv de claritate când vine vorba de atractivitatea inerentă a Bitcoin.

„Cred că se face tranziția de la un activ cu risc la un activ cu risc”, a continuat el, adăugând că „crede că Bitcoin va ieși mai bine” după perioada de schimbare a politicii.

„Iată predicția mea: piețele se retrag în sfârșit și obținem o corecție de 10%-20% la bursă. Toate corelațiile sunt una, care este de obicei modul în care funcționează. Bitcoin iese mai bine pentru asta.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.