Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLOCAJ denunțat de ministrul Comunicațiilor: Administrația Prezidențială a obstrucționat trecerea la radiodifuziunea digitală terestră în România

alexandru petrescu

Administrația Prezidențială a blocat trecerea la radiodifuziunea digitală terestră în România, acuză ministrul Comunicațiilor Alexandra Petrecu.

Citeste și: BOMBĂ Un fost reporter PRO TV a fost arestat în SUA pentru apartenența la o rețea infracțională

"Blocajul guvernamental indus de administratia prezindentiala face ca Romania sa piarda startul mai multor proiecte foarte importante pentru cetatenii sai.

Astazi, am fost in imposibilitatea promovarii in Guvern a unui Memorandum care ar fi stat la baza elaborarii strategiei privind implementarea radiodifuziunii terestre digitale sonore și a serviciilor multimedia asociate, la nivel national.

Tranziția la radiodifuziunea digitală terestră în România implică o abordare complexă, cu o componentă de interes strategic fundamental al statului român în legătură cu mijloacele de informare a populației într-un mod cât mai transparent, nediscriminatoriu și accesibil pentru o gamă cât mai variată de conținut.

Guvernul in functie este privat de instrumentul de a adopta orice proiect nou sau element de politica noua, impactand negativ cetatenii si companiile din Romania!

# ResponsabilitatepentruROMANIA!", scrie Alexandru Petrescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.