Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Block, compania de soluții de plată a lui Jack Dorsey, ajunge la un profit de 1,3 miliarde de dolari, 43 de milioane doar din tranzacționarea de Bitcoin

Inc.com
jack dorsey

Block, compania-umbrelă pro-Bitcoin ( BTC ) care găzduiește Cash App, Square și Afterpay, își continuă creșterea în 2022. Potrivit scrisorii sale acționarilor , în primul trimestru din 2022, profiturile brute sunt „în creștere cu 34% de la an la an. ”

În total, grupul a obținut profituri brute de 1,29 miliarde de dolari. Cu toate acestea, costurile de operare au crescut, de asemenea, cu „1,52 miliarde USD în primul trimestru al anului 2022, în creștere cu 70% față de an”. Grupul explică că achiziția Afterpay, un serviciu cumpără acum plătește mai târziu , ar putea explica creșterea costurilor, conform cointelegraph.com.

În total, veniturile nete ale Block au atins 3,96 miliarde USD din ianuarie până în martie 2022, în scădere cu 22% față de 2022. Grupul confirmă că scăderea a fost „condusă de o scădere a veniturilor Bitcoin”.

Cash App, punctul de vânzare Bitcoin al Block, precum și un serviciu de plată mobil, au continuat să vândă Satoshis, deși cifrele sunt mai puțin promițătoare decât în ​​trimestrul precedent :

„Aplicația Cash a generat 1,73 miliarde USD din venituri din Bitcoin și 43 milioane USD din profit brut Bitcoin în primul trimestru al anului 2022, în scădere cu 51% și, respectiv, cu 42% față de an”.

Având în vedere că prețurile Bitcoin se luptă să spargă 30.000 de dolari în trimestrul doi, grupul va primi încurajare de la o creștere a veniturilor non-Bitcoin în primul trimestru. În marș cu 44 de dolari de la an la an, până la 2,23 miliarde de dolari, ecosistemul Block, care include și Tidal și grupul TBD, nu este în totalitate dependent de performanța pieței cripto.

În plus, ecosistemul Square de soluții de plată pentru comercianți, inclusiv dispozitive pentru punctele de vânzare, a funcționat bine. A oferit un „profit brut de 661 de milioane de dolari, o creștere de 41% față de an”.

Raportul trimestrial a făcut 81 de mențiuni despre Bitcoin și zero de criptomonedă, respectând acreditările Bitcoin-maxi ale lui Jack Dorsey . În plus, raportul afirmă că peste 10 milioane de conturi Cash App au cumpărat bitcoin. Cash App nu oferă achiziționarea de criptomonede populare, cum ar fi Ethereum ( ETH ) sau Dogecoin ( DOGE ).

În aprilie, a fost anunțat că clienții săi din Statele Unite ar putea investi automat o parte din cecurile de plată cu depozit direct în Bitcoin folosind aplicația Cash sau că „depozitele lor directe” se vor converti automat, se spune în raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.