Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Blurryface', al trupei Twenty One Pilot, este cel mai bine vândut album rock al deceniului

verdenfata.com
chitara

Albumul ”Blurryface”, al trupei Twenty One Pilot, este cel mai bine vândut material discografic rock al deceniului în topul Billboard, anunță Smart Radio care păstrează un loc special pentru muzica americanilor în playlistul zilei.

Cel de-al patrulea album Twenty One Pilot, ”Blurryface” ocupă primul loc în topul celor mai importante albume rock ale ultimului deceniu. Discul a petrecut 234 de săptămâni în clasament, dintre care nouă le-a petrecut pe prima poziție, conform Mediafax.

Trupa Imagine Dragons a ocupat primele trei poziții în clasamentul deceniului dedicat de Billboard Celor mai tari piese rock, cu ”Believer” pe primul loc, iar două dintre albumele lor se regăsesc în primele cinci locuri ale clasamentului dedicat materialelor discografice din perioada 2010-2019.

Albumul Mumford & Sons, ”Sigh No More” a ieșit pe locul doi iar Imagine Dragons este pe trei, cu ”Night Visions”. Pe locul patru este coloana sonoră a peliculei ”Guardians of the Galaxy”, ”Awesome Mix Vol. 1”.

Clasamentul face parte din seria de 30 de topuri dedicate de Billboard luând în considerare atât streaming, difuzări la radio și vânzări, cele mai importante piese și albume ca și piesele care au dominat fiecare gen în parte, de la country, R&B/hip-hop, latin, gospel, dance și electronic.

Twenty One Pilots au fost confirmați printre capetele de afiș ale festivalului Mad Cool din Madrid, alături de Taylor Swift și Billie Eilish.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.