Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BNR-ul respinge Teoria găurii la Buget: Nu este vorba de nicio gaură

bnr

Gaura de 10 miliarde de euro despre care vorbeau social-democraţii nu există, spune consilierul guvernatorului Băncii Naţionale, Lucian Croitoru.

Vezi și: Radu Moraru dezvăluie SECRETUL din spatele demiterii lui Coldea

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele”, a declarat Lucian Croitoru, citat de digi24.ro.

Și preşedintele Klaus Iohannis a declarat recent că nu poate fi vorba despre o gaură în buget, aşa cum a susţinut liderul PSD, Liviu Dragnea, ci de "o sumă care nu s-a realizat".

"Am discutat foarte pe scurt această chestiune. Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat iniţial sintagma de gaură la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o sumă care nu s-a realizat, pur şi simplu, la încasări, din motive pe care vor trebui să le explice alţii, nu eu. Cei care au guvernat. Cert este că nu a plecat nimeni cu banii acasă", a afirmat Iohannis la finalul întâlnirii avute cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.