Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BNR va simula luni, un incendiu și va evacua angajații în fața Băncii

adevarul.ro
bnr

BNR va simula luni, un incendiu și va evacua angajații în fața Băncii.

Un exerciţiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu va avea loc luni, în intervalul orar 14:00 - 16:00, în imobilele Băncii Naţionale a României, a anunţat instituţia.

"Astăzi, 8 mai 2023, în intervalul orar 14:00 - 16:00, va avea loc un exerciţiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu, urmat de un exerciţiu de continuitate a structurilor BNR cu activităţi critice", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, exerciţiul are ca scop verificarea modului de acţiune a angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în imobilele Băncii Naţionale a României, a salariaţilor cu atribuţii referitoare la situaţiile de urgenţă pe timpul activităţilor de evacuare în caz de incendiu, precum şi a persoanelor cheie cu responsabilităţi de continuitate în banca centrală, informează Agerpres.

"Această acţiune va implica toate persoanele aflate, în momentul alarmării, în imobilele BNR din str Doamnei nr 8, Lipscani nr 25 şi Lipscani nr 16, inclusiv vizitatorii, personalul de service, etc. Evacuarea întregului personal se va face în următoarele locuri: parcarea auto BNR din str. Doamnei nr. 8, în faţa statuii Eugeniu Carada (str. Lipscani colţ cu str Carada), în faţa bisericii Stavropoleos. După terminarea exerciţiului angajaţii BNR îşi vor relua activitaţiile, în cel mai scurt timp posibil", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.