Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bob Dylan va concerta la Paris în aprilie 2019

Bob Dylan

Legenda muzicii folk Bob Dylan va cânta la sala Grand Rex din Paris, pe 11, 12 şi 13 aprilie 2019, continuându-şi "Turneul fără sfârşit" ("Never Ending Tour") început în urmă cu treizeci de ani, a declarat duminică producătoarea sa pentru AFP, potrivit Agerpres.

Artistul în vârstă de 77 de ani, care în prezent face o scurtă pauză, va trece prin Paris, în cadrul unui turneu european care va începe pe 31 martie la Dusseldorf. Pe lângă Paris, turneul va include oraşe precum Berlin, Praga, Helsinki, Stockholm, Oslo, Londra, dar şi Kilkenny, în Irlanda. 

Între timp, poetul-cântăreţ, laureat al premiului Nobel pentru literatură în 2016, va reveni pe scena de la Grand Rex, unde a mai concertat în 2013 şi în 1990.

Citește și: Filipine a câştigat pentru a patra oară titlul de Miss Univers - FOTO

Ultima dată când artistul s-a aflat pe scena pariziană a fost în aprilie 2017 pentru inaugurarea La Seine Musicale, un centru dedicat muzicii şi artelor pe Insula Seguin, de pe Sena. 

În plus faţă de concerte, Dylan continuă să fie activ şi în studiourile de înregistrări, după cum o dovedeşte "More Blood, More Tracks", al 14-lea volum din seria Bootleg, lansat la începutul lunii noiembrie, care include versiuni inedite ale melodiilor de pe capodopera sa din 1975 "Blood on Tracks".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.