Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bobby Brown cere despăgubiri de la Showtime Networks şi BBC pentru includerea în documentarul despre Whitney Houston

bbc

Bobby Brown cere despăgubiri de 2 milioane de dolari Showtime Networks, BBC şi producătorilor documentarului „Can I Be Me?” despre Whitney Houston, pentru că au folosit imagini cu el fără a avea permisiunea informează news.ro

Procesul a fost deschis la New York şi în documentele depuse se arată: „Filmul conţine imagini pentru care Brown şi BKB (Bobbi Kristina Brown) nu şi-au dat consimţământul. Ei apar în film un timp destul de mare, peste 30 de minute. Înregistrările au fost făcute înainte de divorţul din 2007 dintre Brown şi Houston”.

„Can I Be Me", regizat de Nick Broomfield, urmăreşte cum Whitney Houston a trecut de la un copil precoce la una dintre cele mai faimoase cântăreţe din toate timpurile, în timp ce se lupta cu dependenţa de droguri şi alcool, până la moartea sa din 2012.

Regizorul a căutat prin arhive timp de doi ani şi a discutat cu apropiaţi ai artistei. Bobby Brown nu a dorit să fie intervievat pentru acest documentar.

Withney Houston a devenit celebră la nivel mondial odată cu hit-urile „I Will Always Love You" - care a fost şi coloana sonoră a primului ei film, „The Bodyguard", alături de Kevin Costner, în 1992 -, şi „The Greatest Love of All".

Whitney Houston a murit, la vârsta de 48 de ani, într-o cameră din hotelul The Beverly Hilton, în California, în anul 2012, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Albumele ei au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii în întreaga lume. În plus, ea a avut şapte piese clasate consecutiv pe primul loc în Billboard Hot 100, un record pe care îl împarte cu Madonna.

Între premiile obţinute de artistă se numără şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Artista a avut apariţii şi în filme - „Waiting To Exhale” (1995), „The Preacher's Wife” (1996) şi „Cinderella” (1997).

Dincolo de cariera de succes, Whitney Houston a avut o căsnicie turbulentă cu rapperul Bobby Brown şi a avut probleme cu consumul de droguri.

Fiica ei, Bobbi Kristina Brown, a murit pe 26 iulie 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce a petrecut mai multe luni în comă. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, fără să reacţioneze la stimulii externi, în cada din reşedinţa ei din Atlanta, în ianuarie 2015. A fost înmormântată lângă mama ei, pe 3 august 2015, într-un cimitir din statul american New Jersey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.