Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bodu, candidat independent la sector 6: Mănescu, păpușarul grupului de la Monaco

bodu3

Sebastian Bodu, candidat independent la primăria Sectorului 6, îl acuză pe actualul edil că este păpușarul grupului de la Monaco și toți cei înscriși deja în cursă sunt apropiații lui.

”Îl cunoașteți pe Mănescu? Care Mănescu? Pe Rareș Mănescu primarul Sectorului 6. Știți ce face Rareș Mănescu acum? Ei bine ca un adevărat păpușar al grupului de la Monaco încearcă să își impună trei candidați. Pe Florescu, Mutu și Mironescu”, precizează Bodu într-un clip postat pe pagina de Facebook.

Candidatul independent la primăria Sectorului 6 susține că independentul Ștefan Florescu și social democratul Gabriel Mutu sunt susținuți de Rareș Mănescu.

”El nu mai candidează că dacă iese pe stradă îl bate lumea. Pe Florescu convenise să îl pună candidat din partea PNL, dar ulterior s-au răzgândit așa că l-au deghizat în independent pentru a le crește șansele. Mironescu este candidatul formal al PNL, continuator asumat al lui Mănescu. Iar Mutu este coleg de lojă masonică cu Mironescu, după cum acesta din urmă a recunoscut în direct la o emisiune tv de față cu Mutu. Nu vă lăsați păcăliți! Toți trei sunt parte a mafiei lui Mănescu. Adevăratul independent în Sectorul 6 sunt eu Sebastian Bodu” a mai completat fostul europarlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.