Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost suspendat două etape şi amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Adevărul.ro
bogdan andone

Bogdan Andone, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost suspendat pentru următoarele două meciuri şi amendat cu 320 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, după ce a fost eliminat la meciul cu FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, anunță MEDIAFAX.

În plus, Universitatea Craiova a fost amendată cu 5.000 de lei, după incidentele petrecute la meciul cu Gaz Metan, scor 2-1, din prima etapă din play-off.

Citeşte şi : ALERTĂ - Surse judiciare: Ofițerul MAI infectat cu coronavirus a intrat în contact cu peste 160 de persoane

Şi mijlocaşul Ovidiu Hoban de la CFR Cluj a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei, după cartonaşul roşu primit la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, din etapa a doua din play-off.

„U Craiova 1948 CS vs. CS Gaz Metan Mediaş – Incidente – În baza art. 82.1 şi 3.a din RD, raportat la art. 83.2.b, se sancţionează clubul U Craiova 1948 CS cu o penalitate sportivă de 5.000 lei.

CS Gaz Metan Mediaş vs. FC CFR 1907 Cluj – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Hoban Ovidiu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.

Citește și: BREAKING Primul MEDIC din România DIAGNOSTICAT oficial cu coronavirus

FC Astra Giurgiu vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. Andone Bogdan, antrenor principal FC Astra Giurgiu, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 320 lei", se arată într-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal, publicat pe site-ul lpf.ro.

Din cauza răspândirii coronavirusului şi pe teritoriul României, s-a decis ca toate meciurile din primele trei ligi programate până la finalul lunii martie să se desfăşoare fără spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.