Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Va fi o guvernare de tip balamuc

Bogdan Cojocaru

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susţine că guvernarea PNL va arăta exact ca negocierile din aceste zile între partidele care au votat moţiunea, adică bazată pe "neîncredere între aliaţi, şantaj şi târguieli interminabile". "Va fi o guvernare de tip balamuc, exact ca majoritatea pe care PNL încearcă să o închege", spune el potrivit news.ro

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că opoziţia a avut ca obiectiv dărâmarea "cu orice preţ" a Guvernului Dăncilă, dar fără un plan concret pentru ceea ce va urma după acest moment.

"Au trecut moţiunea, şi-au îndeplinit pofta, dar nici PNL, nici celelalte partide nu ştiu ce să facă mai departe. Au crezut că e suficient să aibă 238 de voturi la moţiune, iar de a doua zi autostrăzile se vor face singure şi va curge lapte şi miere în toate domeniile“, a declarat deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

El a precizat că tot ce se întâmplă zilele acestea la negocierile dintre partide prefigurează incoerenţa viitorului Guvern PNL, dacă acesta va trece în Parlament.

"USR dimineaţă zice una, la prânz vrea altceva, iar seara se mai gândeşte. Cei de la PMP zilele trecute erau trup şi suflet alături de PNL, azi schimbă tonul şi spun că vor funcţii în Guvern. UDMR vine cu propria agendă, iar ALDE pune condiţii care se bat cap în cap cu ale celorlalţi aliaţi. Cam aşa va arăta şi guvernarea PNL, bazată pe neîncredere între aliaţi, şantaj şi târguieli interminabile“, adaugă deputatul Bogdan Cojocaru.

Deputatul PSD consideră că liberalii s-au trezit cu guvernarea în braţe, iar românii vor constata rapid că vorbele frumoase lansate zilele astea de liderii PNL nu sunt decât “baloane de săpun“.

"Va fi o guvernare de tip balamuc, exact ca majoritatea pe care PNL încearcă să o închege", a adăugat Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.