Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu, liderul PRU, ÎL DESCRIE pe Sebastian Ghiță: 'Un om liber, un om curajos care s-a luat de piept cu un sistem perfid și puternic'

captura Romania TV
sebastian ghita dezvaluiri

Liderul PRU Bogdan Diaconu susține că omul de afaceri Sebastian Ghiță nu mai are nicio problemă cu legea. Într-o postare pe Facebook, Diaconu îl descrie pe Ghiță ca fiind "un om liber, un om curajos care s-a luat de piept cu un sistem perfid și puternic".

Citește și: GAFĂ a jandarmilor la bătaia de la mitingul PSD din Brașov - Au REȚINUT victima, acum caută agresorul

"Sebastian Ghiță, prietenul meu și colegul alături de care am construit Partidul România Unită, este mereu în atenția presei. Prietenii, colegii și cei care mă urmăresc pe Facebook mereu mă întreabă despre el. Le spun și vă spun și vouă aici că Sebi nu are nicio condamnare de ispășit, nu mai există nici un mandat de urmărire a lui, este un om liber, un om curajos care s-a luat de piept cu un sistem perfid și puternic. Dar în același timp, vreau să vă descriu o situație cel puțin interesantă, a unui infractor condamnat care e pe cale să scape, un individ fugit în Ungaria și pe care statul român nu vrea să îl aducă înapoi pentru că face parte din partidul potrivit. UDMR.

Olosz Gergely este fost senator UDMR și fost președinte al Agenției Naționale pentru Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Anul trecut, el a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență în formă continuată. Condamnarea l-a găsit în Ungaria, unde fostul senator a fugit acum patru ani.

UDMR a fost mereu la guvernare, direct sau indirect, iar membrii săi au fost mereu favorizați de guvernele noastre și, iată, chiar protejați. În urmă cu două săptămâni, fugarul condamnat a fost ridicat din trafic de poliția maghiară. Un judecător a dispus punerea în aplicare a mandatului european de arestare emis anul trecut. Ar trebui să fie simplă aducerea sa în țară, mai ales că Ungaria este membră UE.

Numai că autoritățile române nu au trimis documentele necesare în Ungaria, deși instanțele maghiare le-au solicitat. Termenul până când pot fi trimise documentele din România este 5 aprilie. După aceea… Dumnezeu cu mila! Așa că nu mă mai întrebați de Sebi, uitați-vă cu atenție la cine și cum jefuiește România!", scrie Bogdan Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.