Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu (PRU) cere interzicerea dublei cetățenii pentru demnitari

diaconu

Deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită, a declarat în această seară la România TV că va cere modificarea Constituției în sensul interzicerii dublei cetățenii pentru demnitarii numiți și aleși, dar și pentru personalul din structurile de securitate ale țării. ”Cazul Marko Attila înseamnă o umilire a statului român. Cărui stat îi sunt fideli cei care au dubla cetățenie, cum e și cazul deputatului fugar?”, a declarat Bogdan Diaconu.

Acesta a amintit că cei care l-au mutilat pe Mihăilă Cofariu în 1990 la Târgu Mureș au fugit în Ungaria și nu au executat nicio oră de pedeapsă, deși au fost condamnați în România. Propunerea liderului PRU i-a încăierat însă pe invitații la emisiune care au spus că suntem cetățeni europeni și că nu ne va permite UE să aplicăm o asemenea modificare a Constituției.

Liderul PRU Bogdan Diaconu este politicianul român care a ținut socoteala zilelor de când Marko Attila a fugit în Ungaria și care a desfășurat o amplă campanie de aducere a udemeristului în țară pentru a răspunde în fața legii. ”Astăzi sunt 134 de zile de când Marko Attila a fugit în Ungaria”, nu a ratat liderul naționalist să amintească în emisiunea lui VIctor Ciutacu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.