Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat BCSM: Maia Sandu vrea să adoarmă vigilența Rusiei

rusia moldova ue

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, nu crede în onestitatea intenție a Maiei Sandu de a îmbunătăți relațiile cu Rusia.

Potrivit aif.md, el a afirmat acest lucru într-un interviu acordat canalului de televiziune rus „Zvezda”, transmite Știri.md.

„Maia Sandu încearcă să ademenească electoratul de limbă rusă, ceea ce a făcut cu succes la alegerile prezidențiale și parlamentare. De asemenea, ea încearcă să adoarmă Rusia pentru a-și avansa agenda pro-occidentală și euro-atlantică.

Ea a înmuiat accentele din discursul ei și încearcă cu orice preț să se întâlnească cu Vladimir Putin pentru a-și legitima puterea, pentru a obține un rating de la vorbitorii de limbă rusă, a liniști vigilența Federației Ruse și a continua toate acțiunile care au avut loc până acum”, a spus el.

Țîrdea a amintit că „pe cât de frumos spune ea, a interzis limba rusă prin Curtea Constituțională, a dat Stadionul Republican Ambasadei SUA, unde va fi construit unul dintre cele mai mari centre de informații din sud-estul Europei și așa mai departe”.

„Mai devreme sau mai târziu și, cel mai probabil, mai devreme o vom vedea pe Maia Sandu și pe oamenii ei atât pe platforma Crimeei, cât și la summiturile Parteneriatului estic și GUAM, și la ONU, cu declarații privind retragerea trupelor rusești”, a asigurat Țîrdea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.