Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Vintilă: Puteam să marcăm de mai multe ori, dar până la urmă este un rezultat corect

gsp.ro
Bogdan Argeș Vintilă

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat vineri seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, că rezultatul este unul corect, deşi formaţia sa ar fi putut să mai înscrie, scrie news.ro.

”Este o victorie foarte importantă, îmi felicit jucătorii pentru că au marcat şi au avut încredere în ei. Sunt momente în care nu îţi iese nimic şi poţi claca. Puteam să marcăm de mai multe ori, dar până la urmă este un rezultat corect. Cele trei puncte mă bucură cel mai mult”, a spus Vintilă la Digi Sport.

Citește și: Edi Iordănescu: Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul. A câştigat o echipă mai speculativă şi mai şmecheră

El a precizat că Bălgrădean şi-a făcut datoria şi a vorbit şi despre înlocuirea lui Gnohere cu Moruţan: “Şi-a făcut datoria, atât. Şi-a făcut datoria. De-aia sunt puşi în poartă, să ajute când jucătorii mai greşesc (…) Sunt momente în care trebuie să respectăm anumite sarcini de joc. Dacă nu le respecţi, intră altul. Moruţan are calitate şi mă bucur că a intrat atât de bine. Orice jucător care iese este nemulţumit, dar nu trebuie să dăm explicaţii”.

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Florinel Coman ’66 şi Dennis Man ’79.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.