Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bollywood-ul, INTERZIS în Pakistan

www.daily-sun.com
actor indian

Pakistanul, în plină escaladare a tensiunilor cu India în legătură regiunea Kashmir, disputată între cele două ţări, a interzis difuzarea de filme indiene pe teritoriul pakistanez, relatează sâmbătă AFP.

Decizia Federaţiei ce reprezintă cinematografele şi distribuitorii de film din Pakistan survine ca răspuns la un demers al Asociaţiei producătorilor indieni de film (IMPRA) de a le interzice actorilor şi tehnicienilor pakistanezi să lucreze în India.

Citește și: Avion prăbușit în Columbia: Patru morţi şi şapte răniţi

Joi, India a afirmat că a întreprins lovituri aeriene, calificate drept ''chirurgicale'', de-a lungul frontierei sale de facto cu Pakistanul în Kashmir, determinând Islamabadul să denunţe ceea ce el a numit ''o agresiune'' ce a costat viaţa a cel puţin doi militari ai săi.

Între India şi Pakistan au avut loc schimburi de tiruri de armă în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, de o parte şi de cealaltă a liniei de demarcaţie în Kashmir.

''Este foarte regretabil că o organizaţie de vânzări de filme, IMPRA, a luat o decizie care le interzice vedetelor şi tehnicienilor pakistanezi să lucreze în India'', a indicat federaţia pakistaneză într-un comunicat, conform Agerpres.

Ca urmare a acestei decizii, ''principalii acţionari ai industriei cinematografice pakistaneze au decis suspendarea difuzării tuturor filmelor indiene până când situaţia va reveni la normal'', se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.