Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolojan da militaria jos din pod in PNL: Neachitarea cotizatiei presupune pierderea unor drepturi

ilie bolojan

Secretarul General al PNL Ilie Bolojan a declarat ca neachitarea cotizatiilor de partid de catre membrii PNL va atrage dupa sine sanctiuni, anume pierderea unor drepturi, lucru care deja s-a intamplat le sedinta BPN de luni, cand aproximativ 30% dintre liderii PNL nu au avut drept de vot.

"Un partid politic e o organizatie care trebuie sa functioneze, inclusiv din punct de vedere financiar. Pentru a-si achita restantele din vechile campanii electorale, pentru a suporta cheltuielile de intretinere la sedii si asa mai departe. In acest sens s-a stabilit o contributie pe care fiecare filiala judeteana trebuie sa o asigure pentru a asigura functionarea normala si conform prevederilor statutare, una din obligatiile membrilor PNL si a responsabililor de organizatie este aceea de a avea cotizatia acitata la timp. Neachitarea acestei cotizatii presupune inclusiv pierderea unor drepturi, implicit cele de a lua decizii in organismele centrale. Aceasta decizie a fost pusa in practica, va fi o decizie curent aplicata in fiecare sedita, astfel incat sa existe inclusiv o disciplina si din acest punct de vedere", a precizat Bolojan.

Datoriile PNL ii preseaza pe liberali sa ia aceste masuri, care secretarul general asigura ca nu vor impiedica buna desfasurare a sedintelor de partid si luarea unor decizii.

"Sunt sentinte judecatoresti care sunt emise legate de datoriile de la fostele campanii electorale pe care le achitam luna de luna, iar PNL va aduce la zi aceste restante printr-o disciplina financiara interna. Veti vedea ca treptat lucrurile vor intra intr-o normalitate", a spus Bolojan.

"O sa vedeti ca lucrurile s-au imbunatatit radical de saptamana trecuta pana acum. O sa vedeti ca o sa fie foarte putini saptamana viitoare in situatia asta", a completat co-presedintele PNL Vasile Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.