Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, va lansa la cerere servicii de transport în Baia Mare şi Târgu Mureş

business-review.eu
bolt ride hailing

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, va lansa joi, 9 decembrie, serviciile de transport la cerere în Baia Mare şi Târgu Mureş.

Conform unui comunicat remis AGERPRES, compania ajunge astfel la 22 de oraşe în România, în care utilizatorii pot cere curse prin aplicaţie şi ajunge la destinaţie rapid şi accesibil.

"După lansarea cu succes în Alba Iulia pe 1 decembrie, ne bucurăm că putem încheia anul cu alte două lansări, în Târgu Mureş şi Baia Mare. Consemnăm astfel extinderea prezenţei Bolt de la 6 la 22 de oraşe într-un singur an. (...) Sperăm ca serviciile de transport la cerere să se bucure de aceeaşi primire bună şi în cele două noi oraşe", a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau Huawei AppGallery.

Pe perioada lansării, preţul curselor Bolt din Baia Mare şi Târgu Mureş începe de la 8 lei, în funcţie de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă, conform reglementărilor în vigoare.

În toate oraşele în care sunt prezente serviciile de transport la cerere, utilizatorii au la dispoziţie şi platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficientă călătoriilor de afaceri.

Pe lângă serviciile de transport la cerere pentru persoane şi pentru companii, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare şi de produse alimentare, prin aplicaţia Bolt Food şi de livrare de produse alimentare şi non-alimentare, prin Bolt Market.

Bolt are 75 de milioane de utilizatori în 45 de ţări din Europa şi Africa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.