Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Ce au găsit procurorii DNA la perchezițiile de la Tel Drum: Bilețelul roz care are legătură cu Liviu Dragnea

gandul.info
dragnea dna

Avocata Maria Vasii susţine că procurorii DNA au găsit la percheziţiile efectuate la compania Tel Drum un bileţel roz pe care era notat codul numeric personal al liderului PSD, Liviu Dragnea, şi cuvântul "şefu". În plus, fiul lui Dragnea a fost audiat, azi, la Înalta Curte, ca martor în dosar.

Avocata a precizat că acest bileţel a fost proba folosită de procurori pentru a-l acuza pe Dragnea de săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat în dosarul "Tel Drum".

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu .

Ea a mai declarat că acel bileţel ar fi fost adus la sediul companiei Tel Drum de către fostul şofer al lui Dragnea, pentru ca o persoană să îl ajute pe liderul PSD la reînnoirea unui permis de vânătoare. Persoana respectivă şi Liviu Dragnea erau membri într-o asociaţie de vânători. " Am dat explicaţii cu privire la acel bileţel. Se voia prelungirea unui formular de permis de vânătoare. Parchetul spune că domnul Dragnea e şeful acestui grup. Din asociaţia de vânători, persoana responsabilă e în Tel Drum. Nu putea fi luată măsura sechestrului pe bunurile tuturor persoanelor. Se ia măsura sechestrului pentru a se acoperi paguba, dar unde e paguba?

Bileţelul era de la şofer, iar domnul Dragnea e chiar şeful său. Am avut dosarul 15 minute. Procurorul ne-a remis CD-urile ca să consultăm toate declaraţiile", a mai spus Maria Vasii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.