Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în Dosarul Gala Bute: Cum a "lucrat-o" cea mai bună prietenă pe Elena Udrea

Udrea

Desfăşurare halucinantă de evenimente în Dosarul Gala Bute. Cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), cea care a "turnat-o" pe Udrea la DNA, i-ar fi determinat şi pe alţi inculpaţi din dosar să facă denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului.

Surse apropiate anchetei din dosarul „Gala Bute” au declarat pentru EVZ că întregul denunţ al Anei Maria Topoliceanu ar fi fost infirmat după ce Tudor Breazu şi un alt martor din dosar ar fi prezentat înregistrări cu o discuţie în care aceasta îi cerea lui Breazu să facă, la rândul său, un denunţ împotriva Elenei Udrea. Mai precis, Topoliceanu l-ar fi apelat pe Breazu printr-un apel video pe FaceTime, pe 5 februarie, înainte ca acesta să fie pus oficial sub acuzare, pentru a îi cere acestuia să-i confirme declaraţia făcută iniţial în faţa anchetatorilor.

Vezi şi: Elena Udrea, turnată la DNA de cea mai bună prietenă

Fosta şefă a CNI se temea ca nu cumva să fie înregistrată audio, aşa că a apelat la bileţele de tip „post-it” pe care le prezenta în faţa camerei. Breazu şi celălalt martor din dosar au prezentat, în faţa anchetatorilor, înregistrările acestei comunicări. Din conţinutul bileţelelor, rezultă că Ana Maria Topoliceanu ştia conţinutul dosarului, luase legătura în prealabil cu Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia şi încerca să-l determine pe Breazu să adopte o poziţie similară.

Aceleaşi surse apropiate anchetei susţin faptul că reţinerea şi arestarea lui Topoliceanu în acest dosar sunt iminente. Ana Maria Topoliceanu este urmărită penal pentru luare de mită, în dosarul Gala Bute, după ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA. Topoliceanu a susţinut în faţa anchetatorilor că ar fi fost „cărăuşul” mai multor şpăgi către Elena Udrea.

Vezi şi: Cum ajungea mita acasă la Elena Udrea: 'Cărăușul' a turnat tot la DNA / surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.