Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în scandalul gunoaielor din Sectorul 1 - Clotilde Armand, înregistrată când cere eliminarea Romprest (AUDIO/VIDEO)

pressone.ro
gunoi gunoaie

Bomba in scandalul gunoaielor din Sectorul 1! A iesit la iveala o înregistrare de la una dintre “sedintele de lucru“ organizate de Clotilde Armand cu membrii USR si functionarii publici despre gunoi şi rezilierea contractului cu Romprest, potrivit romaniatv.net.

Victor Ciutacu a prezentat marţi seară, în emisiunea Punctul Culminant, o înregistrare audio cu primarul ales al Sectorului 1, şi membri ai USR.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

– Participant 1 – Durează, durează.

– Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!

Clotilde Armand: De ce?

Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!

Clotilde Armand: Împingem către…

Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …

Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..

Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …

Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.

Participant: N-ați auzit asta!!

În urma scandalului din Sectorul 1 al Capitalei unde gunoaiele mustesc pe străzi de aproape trei săptămâni, primarul Clotilde Armand a anunțat că a lansat o platformă online.

Scandalul ajunge însă la cel mai înalt nivel Avocatul Poporului anunţă că s-a autosesizat încă din 9 decembrie cu privire la situaţia din Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a intrat în conflict cu firma care asigură salubrizarea, iar cantităţi însemna de gunoaie au rămas pe străzi.

Citește și: Radu Tudor: S-ar putea ca varianta de avarie propusă de Marcel Ciolacu – Guvern PSD-PNL – să nu poată fi evitată

„Având în vedere informațiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deșeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar și constările proprii, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populației, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 București, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti.

Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice”, transmite Avocatul Poporului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.