Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Liviu Dragnea îl EXCLUDE pe Victor Ponta de pe lista la parlamentare?

dragnea ponta

Liderul PSD Liviu Dragnea a dat un semnal extrem de important, care ar putea fi primul pas pentru eliminarea lui Victor Ponta de pe listele PSD la alegerile parlamentare. Declarația lui Liviu Dragnea este o lovitură indirectă pentru Ponta, pentru că liderul PSD a precizat că principalul criteriu de selecție pentru noua listă va fi prezența parlamentarilor în legislatura actuală, capitol la care Victor Ponta stă foarte prost.

Citește și: Traian Băsescu face jocurile: Liviu Dragnea, nevoit să negocieze cu inamicul

"Activitatea din Parlament contează foarte mult pentru cei care au fost şi sunt în continuare în Parlament. Ştiu că este o muncă foarte grea, de luni după amiază până miercuri la prânz. Este o muncă foarte grea dar fiind o muncă grea, din moment ce ne-am gândit să fim parlamentari trebuie să venim la muncă. Primul criteriu este prezenţa în comisii şi la plen. Al doilea criteriu este modul de implicare al fiecărui parlamentar în activitatea parlamentară. De asemenea, activitatea lui în organizaţie. Totuşi, în zilele în care nu este la Parlament, teoretic, ar trebui să fie în judeţul în care a candidat şi a primit votul de încredere. În al patrulea rând, nivelul de pregătire al fiecărui parlamentar contează pentru a-l ajuta să aibă o prestaţie bună în Parlament. Listele PSD pentru Parlament vor fi profesionalizate. În fiecare comisie de specialitate din Parlament ştim care sunt aproximativ numărul de reprezentanţi şi ne vom îngriji să avem specialişti foarte bine pregătiţi şi să contribuie la o legislaţie foarte bună", a spus Liviu Dragnea.

Dacă Liviu Dragnea se va ține de cuvânt, Ponta ar fi unul dintre principalii vizați de această măsură, pentru că este un adevărat campion al absențelor în Parlament.

Statistica ne arată că în noiembrie-decembrie 2015, Victor Ponta a înregistrat 27 de absențe. De asemenea, în ianuarie-februarie 2016 a înregistrat 18 absențe, iar în martie-aprilie 10 absențe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.