Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Borat Subsequent Moviefilm' şi 'Promising Young Woman', marile câștigătoare ale premiilor Sindicatului scenariştilor americani

Twitter
Promising Young Woman film

„Borat Subsequent Moviefilm” şi „Promising Young Woman” sunt marile câştigătoare ale celei de-a 73-a ediţii a ceremoniei de decernare a premiilor Sindicatului scenariştilor americani (Writers Guild of America, WGA), care a avut loc duminică seară, potrivit News.ro.

Actorul Kal Penn a găzduit gala virtuală care a consolidat şansele acestor producţii pentru trofeele Oscar de anul acesta.

„Borat 2”, producţie Amazon Studios, s-a impus la categoria „cel mai bun scenariu adaptat”, semnat de un colectiv condus de Sacha Baron Cohen, iar filmul independent „Promising Young Woman” a fost premiat pentru scenariu original, scris de regizoarea Emerald Fennell.

Fennell este cunoscută pentru rolul Camila Parker-Bowles din „The Crown”, care a câştigat premiul pentru cel mai bun serial-dramă.

Citește și: DOVADA că Vlad Voiculescu a mințit! Personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit din cauza oamenilor săi (DOCUMENT)

Comedia „Ted Lasso” (Apple TV) a fost premiată la categoriile „serial nou” şi „serial de comedie”.

„Desus & Mero” (Showtime) s-a impus la categoria comedie/show de varietăţi, iar între câştigători s-au numărat serialele „The Great” (Hulu) cu episodul omonim, „Ozark” (Netflix) cu episodul „Fire Pink” şi documentarul „The Dissident” (Briarcliff Entertainment), scris de Mark Monroe şi Bryan Fogel.

Netflix s-a impus şi cu „The Queen’s Gambit”, scris de Scott Frank şi Allan Scott pe baza romanului omonim al lui Walter Tevis.

FX a câştigat cu „Mrs. America”, echipă condusă de Dahvi Waller, producător executiv şi showrunner.

„BoJack Horseman” al Netflix s-a impus la categoria animaţie, cu episodul „Xerox of a Xerox” din sezonul final, iar ediţia „Stephen Colbert’s Election Night 2020” a fost premiată la categoria program special de comedie/ varietăţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.