Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borboly (UDMR) îndeamnă cetăţenii să iasă la vot pentru ca judeţul Harghita să fie fruntaş la prezenţă

g4media.ro
borboly csaba hans klemm

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, care este şi liderul Organizaţiei Teritoriale UDMR Ciuc, i-a îndemnat duminică pe locuitorii de toate vârstele să iasă la vot, punctând faptul că interesele judeţului trebuie să fie susţinute în Parlamentul României, potrivit Agerpres.

"Vă invit să participăm toţi la vot, astăzi este ziua în care se alege Parlamentul României. Credem că interesele judeţului Harghita trebuie să fie întărite, susţinute în Parlamentul României. Am dori să nu fie luate decizii fără ca interesele, problemele şi viziunea judeţului Harghita să nu fie luate în seamă.

Eu cred că astăzi dăm şi un vot pentru tineret şi chiar eu îndemn pe tinerii judeţului Harghita să iasă la vot. Pentru că nu dorim ca această generaţie să plece de aici. Am dori ca astăzi, acum şi chiar în perioada pandemiei, cât mai mulţi tineri să poată să aibă un viitor şi să poată să aibă şi un prezent, o perspectivă de a rămâne sau de a veni acasă.

Citește și: LOVITURĂ de BAROS pentru reținuții din dosarul achizițiilor medicale al DNA - Cei propuși pentru arestare, TRIMIȘI după GRATII iar firma oprită de la achiziții

Aşadar, eu cred că pentru toate generaţiile cel mai important lucru este tineretul, copiii noştri, copiii şi tinerii, pentru care trebuie să luăm decizii. Eu vă chem la vot şi sper să veniţi într-un număr cât mai mare şi judeţul Harghita să fie fruntaş la prezenţă", a declarat Borboly Csaba, la ieşirea de la urne, potrivit unei înregistrări postate pe Facebook.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, în judeţul Harghita sunt aşteptaţi la vot 267.415 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente, în cele 291 de secţii de votare (66 în cele patru municipii, 20 în cele cinci oraşe şi 205 în cele 58 de comune din judeţ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.