Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson, prim-ministrul britanic: 'Oamenii condamnaţi pentru infracţiuni legate de terorism ar trebui să ispăşească întreaga pedeapsă'

Agerpres
Boris Johnson

Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a declarat sâmbătă că oamenii condamnaţi pentru infracţiuni legate de terorism nu ar trebui eliberaţi mai devreme din închisoare, scrie Reuters, potrivit news.ro.

Afirmaţia lui Johnson vine după ce a fost dezvăluit că atacatorul de vineri, de pe London Bridge, a fost eliberat din închisoare anul trecut înainte de termen.

Usman Khan a fost condamnat pentru acte de terorism în 2012 şi eliberat condiţionat în 2018.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

Potrivit presei britanice, bărbatul purta brăţară electronică, după ce fusese condamnat la 16 ani de închisoare pentru apartenenţa sa la un grup care a vrut să comită un atentat la Bursa din Londra şi să stabilească o tabără pentru antrenamente teroriste în Pakistan.

Usman Khan, care avea vineri asupra sa un fals dispozitiv exploziv, a fost ucis, după ce a atacat cu armă albă mai multe persoane. În urma acestui atac, un bărbat şi o femeie au murit, iar alte trei persoane sunt spitalizate în stare gravă.

„Cred că practica de eliberare automată mai devreme, când înjumătăţeşti sentinţa şi laşi liberi infractori importanţi, violenţi, pur şi simplu nu funcţionează şi mă tem că aveţi, cu acest caz, dovezi destul de bune legat de cum nu funcţionează”, a spus Johnson sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.