Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson a fost respins de compozitorul Andrew Lloyd Webber: Industria teatrului şi spectatorii săi este, din nou, pe planul doi şi subevaluată

smartradio.ro
Boris Johnson

Compozitorul Andrew Lloyd Webber a respins oferta prim-ministrului britanic Boris Johnson de a include musicalul său ''Cinderella'' în schema evenimentelor-pilot, DPA.

În prima parte a săptămânii, Johnson a declarat că este în discuţii cu Lloyd Webber referitor la includerea spectacolului său din West End în schema evenimentelor-pilot, spunând că ''va face tot ceea ce se poate pentru a fi util''.

Cu toate acestea, Lloyd Webber a confirmat vineri că a respins oferta, spunând că teatrul a fost ''lăsată pe planul doi şi subevaluat''.

''Am spus răspicat că voi putea participa dacă vor fi incluşi şi ceilalţi, iar restul industriei - teatru şi muzică - va fi tratată egal. Nu mi-a fost confirmat acest lucru'', a spus compozitorul într-o declaraţie.

''A devenit clar că, în timp ce evenimentele sportive precum Wimbledon se află deja în negocieri cu guvernul de ceva vreme pentru organizarea unei ediţii pilot şi au putut începe ieri vânzarea de bilete, industria teatrului şi spectatorii săi este, din nou, pe planul doi şi subevaluată'', a mai spus acesta.

Compozitorul a anunţat că musicalul va avea premiera pe 25 iunie, iar publicul va acces în sală la o capacitate de 50%, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.