Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund: Şanse minime ca Haaland să joace în partida cu Bayer Leverkusen

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Borussia Dortmund are şanse minime de a conta pe atacantul norvegian Erling Haaland, accidentat, pentru partida de duminică, de acasă, contra celor de la Bayer Leverkusen, din Bundesliga, scrie DPA, potrivit Agerpres.

''Nu cred că vom putea conta pe Emre Can, Haaland şi Mats Hummels pentru partida de duminică. Ei nu se vor antrena cu restul lotului sâmbătă'', a declarat antrenorul Marco Rose.

Luna trecută, directorul executiv al Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a negat informaţiile potrivit cărora clubul i-ar fi dat un ultimatum fotbalistului său vedetă Erling Haaland.

Oficialul lui Dortmund a răspuns astfel public atacantului său, care s-a plâns într-un interviu criticând comportamentul şefilor clubului, care îl "împing să ia o decizie" legată de viitorul său.

"Unele ziare scriu că BVB îi dă un ultimatum. Sunt nişte prostii", a declarat, în ianuarie, Watzke pentru televiziunea publică ARD. "Nu vrem să-l influenţăm, asta i-am spus", a repetat Watzke.

"În ultimele şase luni, n-am spus nimic despre viitorul meu din respect pentru club. Dar în ultima vreme, ei mă împing să iau o decizie. Vreau doar să mă concentrez asupra fotbalului, însă e imposibil. Nu e momentul ideal pentru a lua asemenea decizii, suntem într-o fază importantă a sezonului. Însă Dortmund mă presează", spunea, la finele lunii trecute, atacantul de 21 de ani, care are în contract o clauză de reziliere estimată la 80 de milioane de euro în această vară.

Borussia Dortmund este pe locul 2, în prezent, în Bundesliga, cu 43 de puncte, la 6 puncte de liderul Bayern Munchen, după 20 de etape.

Bayer Leverkusen este pe locul 3, cu 35 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.