Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box: Victorie prin KO pentru campionul mondial Terence Crawford în faţa rusului David Avanesian

www.news.roâ
mănuși box

Boxerul american Terence Crawford şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, învingându-l prin KO pe rusul David Avanesian, sâmbătă seara, la CHI Health Center din Omaha (Nebraska), informează AFP, potrivit Agerpres.

Crawford, care şi-a pus în joc centura cu diamante pentru a şasea oară, l-a trimis la podea pe Avanesian cu 20 de secunde înainte de finalul rundei a şasea, obţinând cu această ocazie a zecea victorie consecutivă înainte de limită. El a rămas astfel neînvins în 39 de meciuri disputate ca profesionist.

Campionul american, originar din Omaha, a disputat sâmbătă prima sa luptă după mai bine de un an de la victoria obţinută în faţa compatriotului său Shawn Porter, în noiembrie 2021.

Avanesian (34 de meciuri, 29 de victorii, 4 înfrângeri, 1 egal) s-a aflat în ring în poziţia de outsider, în condiţiile în care toţi iubitorii boxului aşteaptă în continuare o luptă, care încă nu s-a concretizat, între Terence Crawford şi Errol Spence Jr, actualul campion mondial WBC şi IBF la categoria welter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.