Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brad Gilbert, americanul care a răspândit în mediul online numele 'Halepeno', a fost impresionat de returul Simonei din finala de la Wimbledon

Wimbledon
Simona Halep

Brad Gilbert, cel care a introdus şi a răspândit în mediul online numele "Halepeno", pentru Simona Halep, a dezvăluit că a fost plăcut impresionat să vadă ajustarea din poziţionarea la primire pe care românca a făcut-o în finala cu Serena Williams, anunță MEDIAFAX.

Americanul în vârstă de 57 de ani, coleg la microfonul ESPN cu Darren Cahill, nu şi-a ascuns nici un moment admiraţia pentru ascensiunea Simonei, pe care a recunoscut, cu aceeaşi deschidere, că nu o credea posibilă. "Halepeno aşteaptă serviciul, la retur, mai în spate decât o face de obicei. Asta vine din manualul Kerber, de anul trecut", a transmis Brad Gilbert. Brad Gilbert este un titan al sportului alb modern, un teoretician al jocului construit pornind de la o cunoaştere avansată a punctelor forte şi a punctelor slabe, preocupat din perioada propriei cariere, cu punct culminant pe poziţia a patra a ierarhiei mondiale (1990), de construirea unui competitor desăvârşit.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Strateg strălucit pe terenul de tenis, Gilbert, câştigător a 20 de titluri în circuit, din 40 de finale jucate, s-a aflat la polul opus al prototipului tenismenului cu talent uriaş, irosit prin manageriere deficitară a calităţilor. Acum, Gilbert este o prezenţă constantă şi extrem de spumoasă pe Twitter, acolo unde împarte complimente, critici şi opinii în egală măsură despre circuitul ATP şi WTA. Gilbert a fost antrenorul lui Andre Agassi în perioada 1994-2002, cei doi câştigând şase titluri de Mare Şlem împreună. Americanul din Oackland a lucrat apoi cu Andy Roddick (2003 - 2004, perioadă în care Andy a câştigat singurul său turneu de Mare Şlem şi a devenit lider mondial), Andy Murray (2006 - 2007) şi Kei Nishikori (2010 - 2011). Cartea sa, "Winning Ugly", este o "Biblie" a jucătorilor de tenis dar şi a pasionaţilor acestui sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.