Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Richarlison, noul atacant al echipei Tottenham, a fost suspendat şi amendat de FA după ce a aruncat o fumigenă în tribune

bbc.co.uk
Tottenham - Wolverhampton

Noul atacant al echipei Tottenham, brazilianul Richarlison, a fost suspendat pentru un meci după ce a sărbătorit un gol reuşit pentru fosta sa echipă, Everton, în sezonul trecut, aruncând un dispozitiv pirotehnic, scrie DPA.

În vârstă de 25 de ani, Richarlison, care s-a transferat la Spurs săptămâna trecută, a marcat singurul gol al lui "Toffees" în victoria cu 1-0 pe teren propriu cu Chelsea pe 1 mai şi a reacţionat luând o fumigenă de pe jos aruncată de fani şi trimiţând-o înapoi în tribune.

Federaţia engleză de fotbal a anunţat că l-a amendat pe brazilian cu suma de 25.000 lire sterline.

Echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur a anunţat oficial, vineri, transferul atacantului internaţional brazilian Richarlison de la rivala Everton.

În vârstă de 25 de ani, Richarlison a disputat 173 de meciuri în Premier League şi marcat 48 de goluri, sub culorile formaţiilor Watford şi Everton, de la sosirea sa în fotbalul englez, în august 2017. El a evoluat anterior la echipele braziliene Real Noroeste, America FC şi Fluminense.

Conform cotidianului Daily Mail, Tottenham a acceptat să plătească 60 de milioane de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului sud-american, care a semnat un contract pe cinci ani cu Spurs.

Richarlison este al patrulea jucător recrutat în această vară de echipa pregătită de Antonio Conte, după Ivan Perisic, Fraser Forster şi Yves Bissouma.

În sezonul trecut, atacantul brazilian a reuşit 10 goluri şi 5 pase decisive în 30 de meciuri disputate în prima ligă engleză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.