Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Atac armat la parada victoriei de la Super Bowl: Mai multe persoane au căzut victimele focurilor de armă /FOTO

The Guardian
Politia kensas

Mai multe persoane au fost rănite de focuri de armă la parada victoriei de la Super Bowl, potrivit poliției.

Două persoane înarmate au fost reținute în urma împușcăturilor din Kansas City, Missouri, a anunțat poliția, conform BBC.

Focurile de armă au fost trase la vest de Union Station, în apropiere de locul unde mii de oameni se adunaseră pentru miting. O înregistrare video a arătat polițiști care au intrat în stație.

Orașul sărbătorea victoria de duminică a echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl.

content-image

Cine este în spatele echipei Kensas City

Kansas City Chiefs au câştigat al patrulea titlu Super Bowl din istoria francizei. Prima lor victorie a venit în 1969, după ce au învins Minnesota Vikings cu 23-7 în Super Bowl 4. Echipa avea să revina în finala Super Bowl abia peste 50 de ani, când au învins San Francisco 49ers cu 31-20. De atunci, Chiefs au fost participat frecvent în cadrul Super Bowl, câştigând din nou în faţa San Francisco 49ers în Super Bowl 58 pe Allegiant Stadium din Las Vegas cu 25 la 22, devenind a a şaptea echipă din istoria ligii care câştigă patru Super Bowl-uri, potrivit site-ului oficial NFL.

Familia Hunt, deţinătoarea clubului Kansas City Chiefs, este una dintre cele mai bogate familii din America, cu o avere totală estimată în 2024 la 24,8 miliarde de dolari, fiind a 12-a cea mai bogată familie de din Statele Unite, potrivit Forbes. Familia deţine participaţii la echipe sportive din NFL, NBA şi MLS, companii de petrol şi gaze din întreaga lume şi un imens parc de afaceri subteran, printre alte active, conform sursei citate, conform Zf.ro.

Averea lor datează de aproape un secol. Totul a început cu H.L. Hunt, un afacerist iscusit care a început să exploateze aurul negru în timpul Boom-ului petrolier din Texasul anilor '30. Se spune că el i-a inspirat pe cei 15 copii ai săi care i-au moştenit ulterior averea după ce a murit în 1974. Fraţii săi vitregi, W. Herbert şi Nelson Bunker Hunt (decedat în 2014), au încercat cândva să acapareze piaţa argintului. H.L. Hunt a reprezentat o sursă de inspiraţie majoră pentru personajul J.R. Ewing din serialul de televiziune „Dallas".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.