Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking! Ce au stabilit procurorii în cazul gardienilor care au bătut cu bestialitate doi adolescenți, la Centrul de Reeducare de la Buziaș

Breaking! Ce au stabilit procurorii în cazul gardienilor care au bătut cu bestialitate doi adolescenți, la Centrul de Reeducare de la Buziaș

Gardienii Centrului Educativ Buziaș acuzați că au bătut cu bestialitate doi adolescenți au primit control judiciar. Una dintre adolescente a fost trântită de pământ și bătută cu bestialitate, în timp ce unul dintre gardieni o ținea imobilizată, anunță Mediafax.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș transmite că a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj cauza având ca obiect exercitarea unor acte de violență fizică de către doi agenți din cadrul Centrului Educativ Buziaș asupra a două persoane internate.

Cu ocazia cercetărilor ăcute vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de G.S., agent șef principal în cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru purtare abuzivă, și față de Ș.A-G., agent din cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru coautorat la purtare abuzivă.

„În fapt, în sarcina inculpatului G.S. s-a reținut că în data de 24.07.2023, în jurul orelor 16, în incinta Centrului Educativ Buziaș, pe fondul unui conflict verbal între persoanele internate, inculpatul ar fi aruncat-o la pământ pe persoana vătămată C.S. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, apoi ar fi lovit-o cu mâna, cu tonfa din dotare și cu genunchiul, în timp ce inculpatul Ș.A.-G., ar fi tinut-o imobilizată pe persoana vătămată C.S. în timpul agresiunii, provocându-i astfel leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, inculpatul G.S. s-a deplasat către persoana vătămată V.I. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, pe care ar fi prins-o de gât și ar fi lovit-o cu palma peste față, nefiindu-i provocate leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus sâmbătă luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.