Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Ludovic Orban, după ce și-a dat demisia la sediul PNL: 'Nu vreau să fac niciun cadou PSD'. Ultimatum pentru Cîțu

Inquam Photos/ Octav Ganea
congres PNL Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat luni că și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la sediul PNL și nu Parlament, cum îi ceruse Florin Cîțu. Demisia mea nu vreau să fie un cadou pentru PSD, a spus Ludovic Orban. Fostul liderul PNL a anunțat că îi acordă 15 zile lui Florin Cîțu pentru a depune demisia lui în Parlament.

„Mi-am dat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, o demisie aflată la dispoziția președintelui PNL pentru a fi depusă în momentul în care consideră că este necesară această depunere. N-am depus demisia la Camera Deputaților, pentru că, dacă astăzi mi-aș fi dat demisia din funcția de președinte al Cdep, cel mai probabil președinte al Camerei Deputaților ar fi putut ajunge un pesedist. Nu vreau să fac niciun cadou PSD. Demisia mea nu este la dispoziția dlui Cîțu pe o perioadă nelimitată. În cazul în care, în maximum 15 zile, ea nu va fi depusă la Camera Deputaților, la finalul acestei perioade îmi voi depune eu, personal, demisia”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat de ce 15 zile, Ludovic Orban a explicat: „Urmează negocieri, pentru că dacă există undeva în mintea lor ideea de a reface coaliția să le dau timp să se întâmple lucrul respectiv. La cum arată astăzi structura Camerei Deputaților și la poziționările grupurilor parlamentare, dacă astăzi eu imi dau demisia, miercuri cel mai probabil vor fi alegeri pentru președintele Camerei și cel mai probabil președintele Camerei va fi candidatul PSD”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.