Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking O avarie a lăsat toată stațiunea Mamaia fără apă potabilă/ UPDATE

mamaia nord

O avarie a Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa a lăsat fără apă mai multe zone, printre care staţiunea Mamaia şi Tabăra de copii de la Năvodari. Furnizarea apei potabile ar putea fi reluată luni, în jurul orei 21. RAJA a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că a fost înregistrată o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecţiei strada Diamantului cu Aleea Universităţii din municipiul Constanţa.

UPDATE: RAJA Constanța vine cu noi precizari

În urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecția str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, s-a constatat că defecțiunea este pe conducta de de refulare de la nivelul rezervorului aferent surselor Cișmele.

Prin urmare, imediat zona avariei a fost izolată și s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor afectați din Complexul Constanța Nord.

Deoarece apa furnizată acum către zonele turistice este dintr-o sursă alternativă, cu un debit mai mic, și ținând cont și de faptul că în sezonul estival consumul de apă este mare mai mare pe stațiuni, în această situație se pot înregistra presiuni scăzute ale apei potabile furnizate în zonele înalte din Mamaia Sat și Mamaia Nord.

Stirea inițială:

“În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum şi abonaţii din Staţiunea Mamaia şi zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 şi Tabăra de copii Năvodari”, a transmis RAJA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.