Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Un protestatar din București avea un CUȚIT la el - FOTO

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Șeful Poliției Capitalei, comisar-șef de poliție Bogdan Berechet, a făcut bilanțul protestului violent din Capitală. Pe lângă distrugerile comise de persoanele violente, îngrijorător este faptul că unul dintre manifestanți avea cuțit la el; polițiștii au făcut această descoperire după ce au reținut mai multe persoane.

Polițiștii îi cercetează pe cei violenți pentru furt calificat, port ilegal de arme periculoase sau distrugere.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Toate cele 188 de persoane conduse la sediile de poliție sunt identificate în acest moment și fotografiate. Mare parte din ele au fost sancționate: au fost aplicate 220 de sancțiuni, 8 din ele fiind aplicate organizatorilor.

”Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Dosarele vor fi instrumente de procurorii Parchetelor de pe lângă Judecătorii. Cele 188 de persoane conduse la poliţie sunt identificate, fotografiate, amprentate, mare parte au fost şi sancţionate. 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor. Persoanele identificate sunt audiate şi vor fi dispuse măsurile legale. Facem activităţi pentru identificarea celor care au provocat distrugeri şi au deranjat ordinea publică”, a anunţat comisar-şef de poliţie Bogdan Berechet - director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.