Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta nu exclude să apară voturi din Pro România pentru guvernul PNL: 'Mi s-a mai întâmplat ca oameni apropiați să mă vândă la colț'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminică seară, la Digi24, că nu exclude ca luni, la votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban, să fie parlamentari din partidul său care să voteze instalarea cabinetului PNL, deși decizia formațiunii este să nu fie sprinit acest cabinet.

Întrebat dacă exclude ca unii parlamentari Pro România să voteze guvernul Ludovic Orban, Victor Ponta a răspuns: „Nu exclud, nici vorbă”. „Mi s-a mai întâmplat ca oameni apropiați să mă vândă la colț”, a adăugat acesta.

Ponta a indicat duminică dimineață că parlamentarii Pro România care votează guvernul Orban vor fi excluși și că decizia partidului este să nu se dea vot pentru PNL. Liderul Pro Romania a precizat sâmbătă că doar în cazul în care Orban va schimba miniștrii care au picat în comisii, atunci parlamentarii Pro România vor asigura cvorumul, dar fără să voteze.

Vezi si: Victor Ponta a răbufnit: Devin dușmanul public nr. 1 pentru că mă țin de cuvânt? Nu votez guvernul Orban pentru că trecem din lac în puț .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.