Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigada Nimic, un nou serial, din 20 mai, la Pro TV şi pe Voyo

protv

Un nou serial începe luni, 20 mai, la Pro TV şi pe Voyo. "Brigada Nimic" este o comedie în care patru poliţişti luptă împotriva lumii interlope din Bucureşti. Serialul urmăreşte cazurile mici şi neînsemnate pe care trebuie să le rezolve poliţiştii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola şi Toma, potrivit news.ro

Lumea interlopă din Bucureştiul zilelor noastre nu este şi nici nu a fost vreodată ca cea a New York-ului. Pe străzile Capitalei nu vedem pistolari care luptă împotriva Poliţiei sau urmăriri ca în filmele de acţiune. Aici avem toate şansele să găsim mici escroci, la colţul străzii, mici traficanţi sau mici bande locale care fac contrabandă. Cuvântul cheie este: ”mic”.

Săgeată (personaj interpretat de actorul Iulian Postelnicu) a fost cândva unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti. Rezolva cazuri complexe şi toţi colegii lui îl lăudau pentru că era un poliţist excelent, care îşi iubea meseria. Pasiunea pentru anchete, uneori exagerată până la obsesie, şi incapacitatea de a avea un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, l-au condus la declinul profesional. Divorţul l-a dus în probleme cu alcoolul, iar alcoolul… l-a dus în Brigada Nimic.

Pe lângă faptul că este poliţist, Giovanni este şi gigolo part-time. Majoritatea colegilor săi bănuiesc acest lucru, dar nimeni nu are dovezi. Giovanni (personaj interpretat de actorul Alexandru Papadopol) este genul leneş, nu foarte deştept, dar eficient cu doamnele, atât în cadrul secţiei de poliţie, cât şi în afara ei.

Carmola (personaj interpretat de actriţa Irina Ştefan) este genul de femeie care atrage privirile bărbaţilor şi îi face să-şi întoarcă capul după ea. Totuşi, înainte de a fi o prezenţă sexy, este poliţist şi, de fapt, un poliţist excelent. Deşi feminină şi atrăgătoare, nu se dă în lături de la niciun conflict, chiar şi unul violent. Are o bază solidă în artele marţiale şi foarte des este cea care rezolvă conflictele dintre Brigada Nimic şi criminali, apărându-i pe Săgeată, Giovanni şi Toma în faţa adversarilor.

Toma (personaj interpretat de actorul Nicu Banea) a fost poliţist local în satul natal. A ajuns în Bucureşti după ce a fost transferat la cel mai rău departament de poliţie posibil pentru că a deranjat câţiva politicieni locali. Este inocentul care crede că Bucureştiul este cam ca vechiul său sat. Îi lipseşte experienţa de teren, puţin naiv, dar foarte sincer. Crede cu tărie că, dacă îşi face treaba corect, la final nu va mai exista activitate criminală în Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.