Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigitte Năstase, IEŞIRE EXPLOZIVĂ după ce Ilie Năstase a fost reţinut de poliţişti de două ori în aceeaşi zi

www.antena3.ro
Ilie Năstase Brigitte Sfăt

Fără pic de milă – aşa l-a certat Brigitte Năstase pe soţul ei pe Ilie Năstase după ce a reuşit performanţa de a fi reţinut de două ori în aceeaşi zi de agenţii de la Brigada Rutieră din Bucureşti.

Citeşte şi: Timişoara face SENZAŢIE cu un marcaj dintr-o staţie de autobuz. Imaginea care a stârnit râsul a mii de internauţi

”Nu am de ce să mă mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseară (n.r. 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Și dacă vrea să-și caute o relație, nu se duce în club. Știu că a fost la Nuba, cu anturajul lui. Prin 2011 a mai trecut printr-o fază ca asta. Consumă alcool, iar ăsta e unul dintre motivele despărțirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai împăcat. Eu cât am fost lângă el, l-am susținut, l-am cicălit și era ok. Când îi spunem anumite chestii, el mă ura și certurile noastre erau pe tema faptului că încercam să-l îndepărtez de anturaje. Nu vreau să arunc cu piatra în el. Dacă a fost cu două domnișoare în mașină nu știu și nu mă afectează, iar dacă ar fi pățit ceva mai rău, era bine ca domnișoarele alea să aibă grijă de el”, a declarat Brigitte Năstase, pentru Click!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.