Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigitte Sfăt, DIVORȚ: 'Am fost cu Ilie Năstase la notar! L-am pus şi pe el la punct!'

www.antena3.ro
Ilie Năstase Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a făcut o dezvăluire incendiară! Bruneta a mărturisit în faţa camerelor de luat vederi că ea şi Ilie Năstase au fost la notar, pentru a divorţa.

„Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el, ca să semnăm separarea. Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că ”Trebuia să te respect mai mult. Mi-am dat seama că pe tine te iubesc şi că nu te-am apreciat la adevărata ta valoare.”, a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

„Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat... Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem... S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei”, a adăugat Sfăt.

În încheiere, Brigitte Sfăt s-a arătat încântată de 2017: „Pentru mine a fost un foarte bun, pentru Ilie nu. Am pus la punct toată relaţia cu el. L-am pus şi pe el la punct”.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.