Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicul Graham Jarvis şi-a mărit avansul la Gold, după a doua zi de offroad la Red Bull Romaniacs

Graham Jarvis

Britanicul Graham Jarvis, care are cele mai multe titluri la Red Bull Romaniacs (6), şi-a mărit avansul la clasa Gold, joi, după a doua zi de offroad, la cea de-a 19-a ediţie a celui mai dificil raliu hard enduro din lume.

Jarvis are acum 9 min 11 sec diferenţă faţă de urmăritorul său principal, bulgarul Teodor Kabakciev, iar pe treapta a treia a podiumului la general a urcat spaniolul Mario Roman, la 17 min 20 sec de lider. Zsolt Varga este primul român din ierarhie, pe locul 19, potrivit Agerpres.ro.

Campionul ultimelor trei ediţii, germanul Manuel Lettenbichler, se află pe 10.

La clasa Silver, neozeelandezul Chris Birch, campionul din 2010, este noul lider, urmat la 57 sec de francezul Fabien Poirot şi la 3 min 48 sec de australianul Adam Giles. Primul român este Andrei Boţoacă, pe 10, în timp ce Emanuel Gyenes se află pe 12.

Letonul Edgars Silins este noul lider de la Bronze, cu un avans de 5 min 27 sec faţă de românul Marius Achim Popovici, în timp ce al treilea este acum austriacul Matthias Walkner (KTM), câştigătorul Raliului Dakar în 2018. Walkner, care anul acesta s-a clasat pe locul 3 în Arabia Saudită, este la 8 min 9 sec de Silins.

Ovidiu Nistor se menţine în frunte la clasa Iron, urmat de britanicul Richard Copsey, la 13 min 59 sec, şi de estonianul Timo Hermlin, la 14 min 13 sec.

La Atom pe primul loc se află britanicul Chris Beecroft, urmat de austriacul Hans Peter Haunschmid, la 14 min 19 sec, şi de americanul Steve Matthews, la 33 min 16 sec. Ionuţ Manea se află pe locul 7.

Red Bull Romaniacs este cea de-a cincea etapă din acest sezon al Campionatului Mondial de hard enduro şi este cursa cu cele mai multe naţiuni prezente la start, peste 50.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.