Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicul Sam Smith, pentru prima dată pe primul loc în topul Bilboard 200

muzica

Britanicul Sam Smith ocupă pentru prima dată locul întâi în topul Billboard 200, după ce albumul „The Thrill of it All” a fost vândut, în decurs de o săptămână de la lansare, în peste 237.000 de unităţi. Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

Cu acest disc, Smith a cuoscut cea mai bună săptămână, din punct de vedere al vânzărilor, în Statele Unite. Din totalul vânzărilor, 185.000 au fost copii fizice ale albumului. Pe poziţia a doua a clasamentului a debutu Maroon 5, cu albumul „Red Pill Blues”, care a fost vândut în peste 122.000 de unităţi, în timp ce pe locul al treilea se află rapperul Chris Brown, cu „Heartbreak on a Full Moon”, cu 73.000 de unităţi vândute.

Cântăreaţa country Blake Shelton a debutat în clasamentul american cu „Texoma Shore”, pe locul al patrulea, vândut în 63.000 de unităţi, iar colaborarea dintre 21 Savages, Offset şi Metro Boomin, „Without Warning”, se află pe locul al cincilea, cu 56.000 de unităţi. Săptămâna trecută, pe primul loc, acum Kenny Chesney şi al său „Live in No Shoes Nation” au coborât până pe locul al şaselea, după ce albumul a fost vândut în 52.000 de unităţi, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.