Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brokerii din România vin cu VEȘTI BUNE pentru șoferi: SCHIBĂRILE din domeniul RCA vor asigura multiple beneficii

Facebook
statii incarcare masini electrice

Decontarea directă obligatorie la RCA generează creşterea calităţii serviciului de asigurare, susţin reprezentanţii Patronatului Român al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare (PRBAR), menţionând că RCA "devine o protecţie şi pentru sine, pe lângă protecţia pentru un terţ păgubit".

Citește și: ALERTĂ la Ministerul Dezvoltării: SMURD a intrervenit de urgență

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, reprezentanţii PRBAR, organizaţie patronală din domeniul asigurărilor din România, a avut joi o întâlnire de lucru la sediul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

La această întâlnire au fost prezenţi cei mai importanţi jucători ai industriei de brokeraj din România, iar din partea ASF au fost prezenţi Nicu Marcu, preşedintele ASF, Cristian Roşu, vicepreşedintele ASF şi Valentin Ionescu, director general al Direcţiei Strategie şi Stabilitate Financiară.

"Au fost analizate avantajele şi provocările decontării directe, măsura pe care o brokerii o susţin fără rezerve, ca fiind generatoare de creştere a calităţii serviciului de asigurare. Acţionând în interesul clientului, brokerii de asigurări vor aduce la cunoştinţa tuturor asiguraţilor că, odată cu intrarea în vigoare a OUG care introduce decontarea directa oligatorie, RCA devine o protecţie şi pentru sine, pe lângă protecţia pentru un terţ păgubit", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.