Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE nervii în ALDE - Andrei Gerea, atac INCENDIAR la adresa lui Tăriceanu

gerea

În ALDE situația nu este calmă deloc, asta pentru că o parte dintre parlamentari ar dori să meargă alături de PNL, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu ar merge, mai degrabă, alături de PSD. Deputatul ALDE, Andrei Gerea, îi solicită lui Tăriceanu să înceteze cu piruetele politice și să susțină PNL, pentru că și ALDE are oameni în acest Guvern.

Citește și: SURSE - PSD a stabilit planul: cum vor MĂCELĂRI valul de OUG-uri date de Guvern

”Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte.

Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?!

Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni.

Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruete politice.

A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord.”, scrie Andrei Gerea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.