Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE nervii la PSD. Gabriela Firea, lui Marcel Ciolacu: Ponta și Negoiță sunt teroriști politici. Cum să negociem cu asasinii noștri?

Newsweek
Ciolacu Firea

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a relatat, marți, după o întâlnire informală la sediul partidului, că Robert Negoiță și Victor Ponta sunt „teroriști politici”, au o parte din vină pentru că PSD a pierdut primăria generală, cei doi încearcă „să îngroape PSD” și i-a spus liderului formațiunii, Marcel Ciolacu, că nu trebuie să negocieze nimic cu acești „asasini” politici. Reamintim că Ciolacu l-a invitat pe Negoiță înapoi în PSD, iar către Pro Romania a lansat o invitatie la discutii pentru parlamentare.

  • „M-a dezavantajat campania din online ca eu opresc apa calda. Adica sunt masochista? E o campanie care m-a afectat foarte mult. Acum adevarul iese la suprafata ăentru ca minciuna are picioare scurte. Dl Nicusor Dan a recunsocut ca problema termoficarii e mai comlicata si abia de la primavara va incepe reabilitarea cu bani europeni luati de echipa Firea.
  • Abia astept intalnirea dlui Dan cu caracatita mea, va fi eventual la restaurant in farfurie daca comanda.
  • Pentru ca am dublat scorul partidului in Bucuresti sa fac un pas in spate?
  • Artizanul distrugerii in Bucuresti a fost dl Victor Ponta pentru ca are un proiect politic personal, sa fie presedintele tarii. L-ar fi incomodat foarte mult daca eu castigam, se spune ca primaria generala este o trambulina pentru prezidentiale.
  • I-am spus domnului preşedinte (Marcel Ciolacu - n.r.) doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, că nu putem negocia cu teroriştii politici, cei care au vrut să îngroape PSD. Trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin, cât aveam, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat să ne aliem cu proprii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Să fie pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să îi invităm cu mari onoruri, eventual, să facem şi o pâine împreună să mâncăm”, a spus Firea.

Ea a adăugat că PSD şi-a dorit foarte mult o alianţă în Bucureşti la alegerile locale cu Pro România, ALDE şi PPUSL, dar motive care nu pot fi imputate social-democraţilor au împiedicat finalizarea unei astfel de alianţe.

  • "Nu am vrut să pun presiune pe partid, să spun partidului să facă orice, să le dea 200 de parlamentari doar pentru mine, nu am vrut să împovărez PSD doar pentru Bucureşti, astfel încât să promită multe posturi de parlamentari în ţară şi pe urmă, cumva, eu să câştig, dar toţi colegii din ţară să mă considere vinovată că şi-au diminuat, practic, numărul de parlamentari, pentru că din cauza mea au eliminat poate colegi care sunt mai merituoşi şi care ar fi fost tăiaţi de pe listă să le facă loc celor de la Pro România”, a mai declarat Firea.

Citește și: HARTA primarilor municipiilor reşedinţă de judeţ - PNL obţine cele mai multe mandate, în ciuda loviturilor date de USR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.