Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE numărul de cazuri Covid-19 în Ilfov: 13 localități trec de 6 cazuri la mia de locuitori; Capitala, afectată în mod direct

carantina

Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori. Duminică erau 9 localităţi cu incidență mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori, informează Mediafax.

Este vorba despre Afumaţi - 8,58 la mie, Berceni - 7,40, Brănești - 6,47, Bragadiru - 8,23, Chiajna - 7,99, Dărăști Ilfov - 6,64, Dobroești - 9,31, Măgurele - 6,75, Mogoșoaia - 8,68, Otopeni - 7,22, Popești-Leordeni - 7,24, Ștefăneștii de Jos - 6,44 și Voluntari - 7,66 la mie.

Duminică, pentru Bragadiru, Mogoșoaia și Dobroești Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Măștile de protecție trebuie purtate în spații publice precum piețe, târguri, talciocuri, stații pentru transportul în comun și pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor.

Se interzice organizarea de nunți și botezuri, cursuri de instruire pentru adulți și conferințe.

Activitatea în baruri cluburi și discoteci este închisă.

Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care fac dovada îndeplinirii aceste condiții prin intermediul certificatului de vaccinare.

Numărul mare de cazuri din Ilfov afectează în mod direct și Capitala, asta deoarece mulți ilfoveni lucrează în București. În momentul de față rata de incidență în București este de 4,95 la mia de locuitori, informează Digi24.

Vezi și: Alianța Pentru Turism: 'Turismul are cel mai mic aport în creşterea nivelului de emisii de gaze cu efect de seră' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.