Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE REVOLTA în ALDE: Încă un lider ALDE cere demisia secretarului general Daniel Chițoiu

chitoiu

Liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, cere demisia imediată a secretarului general Daniel Chițoiu. El crede că faptul că mai mulți lideri din Oltenia au același punct de vedere arată că partidul are resurse pentru apărarea identității.

Președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, cere demisia imediată a secretarului general Daniel Chițoiu. O solicitare similară a fost făcută și de liderul formațiunii din Olt, deputatul Mihai Niță, conform Mediafax.

Citește și: SCANDAL în platoul România TV: avocatul Tonel Pop a PLECAT NERVOS dintr-o emisiune după ce un jurnalist l-a scos din sărite

„În baza mandatului primit de la Biroul Politic Teritorial ALDE Dolj, am cerut într-o conferință de presă demisia imediată a secretarului general Daniel Chițoiu pentru motive întemeiate. Faptul că tot mai mulți lideri județeni ALDE din Oltenia, și nu numai, exprimă public același punct de vedere este un semn bun că partidul nostru are resurse interne pentru apărarea identității sale și repunerea sa pe un drum politic care să reclădească încrederea sutelor de mii de oameni care ne-au acordat votul lor”, a scris Ion Cupă pe Facebook.

Printre motivele invocate de liderul ALDE Dolj pentru demisia secretarului general se numără denunțarea protocolului cu PSD, ieșirea bruscă de la guvernare, renunțarea la candidatura dorită de membrii partidului la prezidențiale și intrarea abruptă într-o alianță cu un partid de centru-stânga „percepută de membrii noştri ca un risc major pentru pierderea identităţii noastre liberale”.

Și liderul ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a cerut demisia lui Daniel Chiţoiu, acuzându-l că nu a apărat partidul. „Trebuia să apere partidul, pe liderul acestuia, de atacurile nepermise ale noului partener politic, Pro România”, a spus Niță.

În opinia acestuia, au fost luate decizii netransparente, fără consultarea filialelor, privind retragerea ALDE de la guvernare, dar și renunţarea la candidatura la prezindențiale a lui Călin Popescu-Tăriceanu şi susţinerea unui candidat independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.