Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucharest Business School școala de afaceri a ASE intră între cele 300 școli de business de top mondial - AMBA

AMBA
AMBA

Bucharest Business School din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE) a primit oficial acreditarea din partea Association of MBAs (AMBA) și intră în grupul de elită mondial al celor 300 de școli de business acreditate.

Bucharest Business School a fost înființată în 2014 ca facultate în cadrul Academiei de Studii Economice din București și coordonează cele două programe de Executive MBA, înființate la începutul anilor ‘90, ambele cu dublă diplomă: Romanian-Canadian Executive MBA (www.canadian-mba.ro), în parteneriat cu UQAM Montreal din Canada și Romanian-French INDE MBA (www.inde.ro), în parteneriat cu universitatea CNAM Paris, Franța - ambele programe fiind acum acreditate de AMBA.

Pe lângă MBA-uri, Bucharest Business School oferă programe de Executive Education (masterclass-uri, workshop-uri de scurtă durată, certificate executive de scurtă durată și cursuri personalizate pentru companii), fie independent, fie în parteneriat cu alte universități străine, arătând astfel, consistență și coerență în urmărirea misiunii asumate, aceea "de a educa manageri și profesioniști din Europa de Sud-Est prin combinarea celor mai noi tehnologii cu experiența unor profesori distinși și practicieni de prestigiu".

Vasile Alecsandru Strat, Decan al Bucharest Business School: “Obținerea acreditării AMBA este un moment de referință pentru școala și universitatea noastră și de asememenea pentru întregul sistem de educație dedicat managerilor, profesioniștilor și antreprenorilor, din România și chiar din regiune. Este o recunoaștere la cel mai înalt nivel a activității întregii comunități BBS, studenți, profesori, absolvenți, echipă administrativă și a colaborării excelente cu partenerii din Canada și Franța. De asemenea, plasarea programelor MBA ale ASE în rândul celor 300 de la nivel global este prima realizare majoră în drumul spre tripla acreditare internațională (Triple Crown – AMBA, AACSB, EQUIS), pe care și l-a asumat universitatea prin strategia coordonată de către rectorul nostru, domnul profesor universitar doctor Nicolae Istudor

Andrew Main Wilson, Director Executiv al Asociației MBA-urilor și al Asociației Absolvenților de Afaceri (BGA) a declarat: "Aș dori să îi felicit pe toți cei de la Bucharest Business School pentru această acreditare. Școala face o muncă incredibilă în crearea unor programe internaționale de MBA - care creează oportunități fantastice pentru absolvenții lor. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu această școală foarte îndeaproape în viitor și îi urez bun venit în familia AMBA, între cele mai bune 2% dintre școlile de afaceri de la nivel global."

Toate detaliile despre Bucharest Business Schoo din cadrul Academia de Studii Economice din București sunt disponibile pe pagina web www.bbs.ase.ro/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.