Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul are un nou viceprimar: Cine a fost aleasă în locul lui Tudy Ionescu

Tomniţa Florescu

Tomniţa Florescu, din partea ALDE, a fost aleasă, joi, viceprimar al Capitalei, după ce Tudor Ionescu a demisionat. Ea a primit 28 de voturi favorabile. Restul consilierilor au absentat, iar PNL a anunţat că nu votează.

După anunțarea rezultatului, Tomnița Michaela Florescu a spus că se simte "onorată și foarte responsabilă".

"Am însă o oarecare nelămurire. Și anume, mi s-a cerut un CV, pe care l-am trimis tuturor. Ce să înțeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera și viața profesională la zero? Mulțumesc. Nu am înțeles de ce nu ați votat. Și v-o spun cu toată amiciția. Eu, în continuare, sper să fim o echipă, pentru că bănuiesc că toți avem bune intenții", a precizat ea.

Citește și: STUDIU Cum îți poți prelungi viața cu cel puțin 2 ani

"Mă simt onorată şi în acelaşi timp foarte responsabilă. Am o nelămurire: mi s-a cerut un CV pe care l-am trimis tuturor şi ce să înţeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera şi viaţa profesioanală la 0. Nu am înţeles de ce nu au votat, dar în continuare sper să fim o echipă", a declarat ea.

Tomniţa Florescu este consilier general din partea ALDE şi este de profesie architect. Ea este profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Citește și: Virusul pe care 90% dintre oameni îl iau până la 18 ani și nu poate fi tratat niciodată

Tomniţa Florescu are un teren intravilan de 114 metri pătraţi în Bucureşti, o casă în Voluntari şi una în Bucureşti şi deţine bijuterii de argint în valoare de 25.000 de euro, scrie news.ro.

De asemenea, ea are mai mullte tablouri, 3 fiind de Ştefan Luchian, acuarele de Jiquidi, gravuri, icoane, mobilier vechi, piese vechi din bronz şi alamă, cărţi vechi, dobândite în perioada 1970 - 2015 şi evaluate la 200.000 de euro.

Citește și: STUDIU Câte femei recunosc că fac sex oral și câte spun că le place: O să rămâi surprins

Tomniţa Florescu a încasat, prin firma Tomdesign SRL, la care este asociat unic, 81.840 de lei de la BNR, pentru servicii de proiectare, reamenajare şi consultanţă de specialitate.

Tudor Ionescu (ALDE) a anunţat, în 11 iulie, că, având în vedere campania mediatică declanşată împotriva sa pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii sale private, din urmă cu mai bine de cinci ani, a decis să demisioneze din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti.

Citește și: Lindsay Lohan a fost luată la bătaie de iubitul rus: A lăsat-o-n pielea goală / VIDEO + FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.