Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureştenii îşi pot plăti întreţinerea din portofelul digital mobilPay Wallet

intretinere

Câteva mii de locatari din Bucureşti îşi pot achita, începând cu această lună, costurile de întreţinere direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, dezvoltat de procesatorul de plăţi electronice NETOPIA mobilPay, a anunţat miercuri compania.

În total, locatarii a peste 45.000 de apartamente din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Bacău, Timişoara şi Braşov îşi pot achita întreţinerea din aplicaţia mobilPay Wallet.

Citește și: Imagini FABULOASE: Simona Halep a uimit pe toată lumea – aşa nu ai mai văzut-o niciodată

'Alte câteva mii de locatari au de acum posibilitatea să înlocuiască vizita lunară la administratorul blocului cu o simplă comandă de pe propriul smartphone. Astfel, îşi vor putea plăti rapid şi comod toate serviciile de întreţinere lunare, fără a mai fi condiţionaţi de un anumit program de plată', a declarat Antonio Eram, CEO şi fondator NETOPIA mobilpay.

Conform reprezentanţilor companiei, plata întreţinerii prin mobilPay Wallet se poate face în prezent de către locatarii care utilizează serviciile a trei companii de administrare a imobilelor: Scomet Administrare Imobile SRL, Deskis Solutions SRL şi Bloc Expert SRL. Începând cu această lună, alte câteva mii de bucureşteni vor putea plăti întreţinerea direct din aplicaţie, în baza noului parteneriat dezvoltat de Bloc Expert SRL şi compania Blocman SRL, parte a grupului de firme MP Group.

Citește și: Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD: “Nenorociții ăştia din PSD…”

Pentru a avea acces direct la plata întreţinerii prin portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, locatarii din portofoliul Blocman îşi pot descărca aplicaţia mobilPay Wallet gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS şi Android.

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, fiind o companie 100% românească. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

Citește și: O nouă lovitură pentru românii cu credite în lei: Ratele EXPLODEAZĂ – Teodorovici anunță măsuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.