Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii stau la coadă la vaccinare la primul centru drive-through

Facebook
drive-thru

Primul centru de vaccinare drive-through din Capitală s-a deschis joi dimineață. Zeci de mașini stau la coadă, informează Mediafax. Primul centru de tip drive-through din Capitală s-a deschis în Piața Constituției și funcționează între orele 8.00-20.00. Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat înainte de prezentare.

Vaccinarea se face fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Agenții de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere post vaccinare, iar vaccinarea se face fără ca oamenii să coboare din mașini.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Zeci de mașini s-au așezat la coadă de dimineață.

Primul centru de tip drive-through a fost deschis în data de 24 aprilie la Deva, în Hunedoara. După două zile, a fost deschis al doilea centru de tip drive-through din România, în Cluj, iar miercuri a fost deschis cel de-al treilea centru în Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.